Лектори

Oрен Бар Ной дирeктор, NovaCity Group

Oрен Бар Ной През последните седем години г - н Бар Ной е директор в Nova City Group. Той притежава магистърска степен по " Глобален маркетинг". Г - н Бар Ной има опит в областта на недвижимите имоти в Източна Европа и в добивните и инфраструктурните сектори в Африка. Бизнес - девизът на г - н Б..

повече

Лила Патераки директор “Бизнес развитие”, Zeus Capital Managers

Лила Патераки Преди да се присъедини към Zeus, г-жа Патераки е работила в Lamda Development Group, J&P Development ( в Гърция и Румъния) и Turner Construction Corporation (в САЩ). Г-жа Патераки се присъединява към Zeus през 2007 г..Тя е отговорна за осъществяването на сделките, както и за управлението ..

повече

Николай Пехливанов собственик, Greenlife

Николай Пехливанов Николай Пехливанов е строителен инженер и предприемач. През годините е придобил професионален опит като служител в държавни компании и частни строително-инвестиционни фирми, специализирани в изграждането и управлението на жилищни сгради и ваканционни обекти. След завършването на висшето си об..

повече

ПРЕЗЕНТАЦИЯ свалете презентазията на лектора

Диана Николаева управляващ съдружник, EY Bulgaria

Диана Николаева Диана Николаева е управляващ съдружник в Ernst & Young България. Тя има над 20 години опит в сферата на сливания и придобивания (M&A), финансов анализ, бизнес оценяване, инвестиционно консултиране, преструктуриране и приватизация. Диана Николаева притежава CFA квалификация от 2004. Тя е л..

повече

Щефан Решке представител за Централна и Източна Европа, Expo Real

Щефан Решке
ПРЕЗЕНТАЦИЯ свалете презентазията на лектора

Михаела Лашова управляващ партньор, Forton

Михаела Лашова Михаела Лашова се включва в работата на Фортън на позиция Мениджър на отдел Капиталови Пазари след пет години в УниКредит Лизинг, като част от най-голямата финансова институция в България – УниКредит. Като част от управленския екип на Фортън, г-жа Лашова привлича големи международни банки и..

повече

ПРЕЗЕНТАЦИЯ свалете презентазията на лектора

Сотирис Янакудакис търговски директор, Sofia Ring mall

Сотирис Янакудакис Сотирис Янакудакис е търговски и лизинг директор на Sofia South Ring Mall от 2012 г. Завършил е икономика в Университета за икономика и бизнес в Атина през 1995 г. През 2005 г. получава магистърска степен по бизнесадминистрация от Университета в Съндърленд, Великобритания. От 1997 до 2002 г. рабо..

повече

ПРЕЗЕНТАЦИЯ свалете презентазията на лектора

Марианна Васева ръководител Отдел Лизинг, ECE Projektmanagement Bulgaria

Марианна Васева Присъединява се към ECE Projektmanagement през 2006г. Първите 6 години заема позицията Лизинг Мениджър и отговаря за отдаването под наем на търговските площи в Сердика Център. От месец май 2013 заема длъжността Ръководител отдел Лизинг. Има диплома за международно финансово и административно прав..

повече

Таня Косева-Бошова представител, Plaza West

Таня Косева-Бошова Таня Косева-Бошова е изпълнителен директор на European Trade Center. Преди присъединяването си към European Trade Center, тя е била изпълнителен директор на Landmark Property Bulgaria, съдружник и в "Бриджкорп", работила е в Colliers осем години, като четири от тях е била главен дирек..

повече

Мартин Драгоев Инвестиционен мениджър , Galaxy Property Group

Мартин  Драгоев Мартин Драгоев – Инвестиционен мениджър в Галакси Пропърти Груп Завършил е УНСС, специалност Застраховане през 2007г. Успешно е преминал трите нива на CFA Program. От 2008 до 2012г. е Ръководител „Бизнес банкиране“ в Пиреос Банк, Пловдив, където акумулира значителен опит..

повече

Росен Генев мениджър „Търговски площи”, Forton

Росен Генев Росен Генев постъпва във Фортън със задълбочени познания за ритейл пазара в България. След близо седем години на мениджърски позиции в Райфайзен Имоти, ING Пенсионно осигуряване и други международни компании той придобива ценни познания за клиентите, които сега прилага като мениджър във Фортън. ..

повече

ПРЕЗЕНТАЦИЯ свалете презентазията на лектора

Стефан Косев управител, Regent’s Property Advisors

Стефан Косев Стефан Косев е управляващ партньор в консултантската компания за недвижими имоти Regent's Property Advisors. Влиза в този бизнес след няколко години, в които изгражда веригата супермаркети "Пикадили" в България - първо като директор "Операции" в компанията майка "Боляри..

повече

Антония Маврова старши сътрудник, Wolf Theiss

Антония Маврова Антония Маврова е старши сътрудник в Wolf Theiss с повече от тринадесет години опит като юрисконсулт. В практиката си тя се фокусира върху структуриране на инвестиции в недвижими имоти, консултирайки разработването, придобиването, продажбата и финансирането на различни видове активи (офис сгради,..

повече

ПРЕЗЕНТАЦИЯ свалете презентазията на лектора

Иглика Йорданова изпълнителен директор ,Colliers International

Иглика Йорданова Иглика Йорданова е изпълнителен директор в Colliers International. В компанията е от 2002 г. Екипът й предоставя консултантски услуги, касаещи концептуално развитие на търговски центрове, директен маркетинг, продажба и отдаване на търговски площи под наем. В началото на 2013 г. тя поема поз..

повече

Юлиян Николов директор „Продажби и Инвестиции”, Galaxy Property Group

Юлиян Николов Юлиян Николов – Директор продажби и инвестиции в Галакси Пропърти Груп. Завършил е MBA програмата на Harvard Business School през 2005г. В периода 2009 - 2013 г. е член на Борда на директорите на Национална компания индустриални зони ЕАД. От 2009 до 2012г. е Директор на Дирекция икономическ..

повече

Минко Борджуков Управител и Директор Бизнес Развитие в “Бългериън Пропърти Девелъпмънтс” ЕООД и Изпълнителен Директор на “Варна Лоджистикс” ЕАД

Минко Борджуков Минко Борджуков e председател на Съвета на директорите на "Варна Лоджистикс" АД и управител на "Бългериън Пропърти Девелъпмънтс" ЕООД, фирмата инвеститор в "Логистичен Парк Русе". Работи в "Бългериън Пропърти Девелъпмънтс" от създаването на компанията. Ка..

повече

Владимир Гюрджиев директор „Индустриални и Логистични площи”, Forton

Владимир Гюрджиев Преди да се присъедини към Фортън, Владимир Гюрджиев работи две години като Търговски директор в „Берс“ АД - 3PL оператор специализиран в цялостното B2B логистично обслужване. Преди това е Търговски директор, а после и Управител на портала за недвижими имоти City24 Bulgaria, собствено..

повече

Валери Левиев управител, Elta Consult

Валери Левиев Валери основава Елта Консулт през 1991 г. и има над 20 години опит в сферата на недвижимите имоти. Той е сертифициран международен специалист по недвижими имоти - CIPS от Националната асоциация на реалторите ( NAR ), САЩ от 1997 г., и притежава български Лиценз на оценител от 1997 г., както и е Л..

повече

Мирослава Александрова мениджър „Корпоративно планиране”, Glorient Investment Bulgaria

Мирослава Александрова Г-жа Александрова е завършила Университета за Национално и Световно Стопанство в София. Учила е икономика и в немския университет Eberhard-Karl s  в гр.  Тюбинген. От август 2010 г. е член на  Association of Chartered Certified Accountants (АССА, UK).  Преди да се присъедини к..

повече

Симеон Митев управител, Шанс 96

Симеон Митев Симеон Митев е собственик и управител на "Шанс-96", агенция за недвижими имоти, специализирана в сферата на бизнес имотите, парцели за строителство, офиси, търговски и индустриални площи. Благодарение на дългогодишното пазарно присъствие на фирмата и нейната тясна специализация Митев уч..

повече

ПРЕЗЕНТАЦИЯ свалете презентазията на лектора

Верка Петкова мениджър „Офис и индустриални площи”, Colliers International

Верка Петкова Верка Петкова има повече от осем години професионален опит в сферата на консултантските услуги за недвижими имоти. Откакто се присъединява към Colliers през 2005 г., тя работи по редица големи жилищни, офисни и индустриални проекти. Клиентите й включват дълъг списък от местни и международни компа..

повече

Олга Стоичкова търговски мениджър, Sofia Airport Center

Олга Стоичкова Стоичкова се присъединява към екипа на компанията след четири години опит в областта на търговията с недвижими имоти. В продължение на три години тя работи в представителството на CBRE за България - Eltaconsult, където ръководи екипа за офис и индустриални имоти. В началото на 2010 г. Стоичкова..

повече

ПРЕЗЕНТАЦИЯ свалете презентазията на лектора

Тодор Кавръков пропърти мениджър, Търговски Център Европа

Тодор Кавръков Тодор Кавръков има над 6-годишен професионален опит в сферата на недвижимите имоти и по специално в пропърти мениджмънта. Понастоящем отговаря за отдаването под наем на складови и офис площи на територията на Търговски Център Европа, както и за цялостната маркетингова и рекламна политика на ком..

повече

Георги Ранчев управител, Линднер Иммобилиен мениджмънт и управител, Тирана Бизнес парк

Георги Ранчев Георги Ранчев е управител на "Линднер Имобилиен Мениджмънт" ЕООД и "Резиденшъл Парк София" ЕООД от есента на 2007 г., а изпълнителен директор на "Резиденшъл Парк София Фасилити Мениджмънт" ЕАД от лятото на 2009 г. Присъединява се към групата Линднер през 2005 г. сл..

повече

Ангел Захариев проектант, Capital Fort

Ангел Захариев Арх. Ангел Захариев е съдружник и управител в архитектурно бюро А и А Архитекти. Завършва Университета по архитектура строителство и геодезия (УАСГ) в София през 2003 г. През 2004 г. се дипломира с похвала в специализация към Института за градско планиране и жилищна политика (IHS) – Еразм..

повече

ПРЕЗЕНТАЦИЯ свалете презентазията на лектора

Станимира Пашова мениджър „Офис площи”, Forton

Станимира Пашова Станимира Пашова е  мениджър „Офис площи” в консултантската компания в сферата на бизнес имотите Forton. Преди това Пашова е била национален мениджър в Забар Мениджмънт ЕООД, където, заедно с екипа си, управлява над 12 инвестиционни проекта с общ бюджет над 25 млн. евро. Преди ..

повече

ПРЕЗЕНТАЦИЯ свалете презентазията на лектора

Иван Велков НСНИ

Иван Велков Иван Велков е икономист, завършил Пекинския Икономически институт и има магистратура по бизнес администрация от Столичния университет по икономика в Пекин, Китай. От 2007 година е член на УС на Национално сдружение "Недвижими Имоти" (НСНИ), от 2009 година - заместник председател на УС..

повече

Ана-Мария Баракова директор "Финансиране на недвижими имоти", Unicredit Bulbank

Ана-Мария Баракова Ана-Мария Баракова е директор на отдел Финансиране на недвижими имоти в УниКредит Булбанк от края на 2011 г. Тя се присъединява към банката през 2006 г. като мениджър Отношения с клиенти, Финансиране на проекти и недвижими имоти. Предишният й трудов опит е свързана с работата й като експерт в Мин..

повече

Генерален спонсор:

Със съдействието на: